Over Janneke

Nee niet oud-politica Janneke Snijder, maar blogger Janneke Snijder.

Hoi, Ik ben Janneke. Ik ben 28 jaar, woon in de hippe binnenstad van Rotterdam, samen met mijn vriend Bas. We hebben een kat, een auto, twee fietsen, een volle koelkast en iedere dag staat er weer lekker een verse pot koffie te pruttelen, een heerlijk leven! Ik werk thuis als zelfstandig ondernemer en professioneel blogger, maar bovenal ben ik trots eigenaar van dit veelzijdige blog.

Mijn studie Psychologie heb ik in 5 jaar afgerond. Een prestatie om trots op te zijn en dat ben ik ook nog steeds. Na het afronden van mijn studie ben ik eerst mijn grenzen eens gaan verkennen. Grenzeloos gelukkig was ik in: China, Chili, Ecuador, Alaska en Namibië. Dat zijn voor mij landen die om zeer uiteenlopende redenen onvergetelijk zijn. “Waarom doe je niet iets met Psychologie?”, zal je misschien denken. Nou, het antwoord daarop is simpel… Ik doe wat ik leuk vind en waar ik iedere dag kersverse energie van krijg.

 

Op mijn website schrijf ik blogs over alles in- en rondom het huis, de tuin en de keuken. Om het even samen te vatten: Bij ons thuis werd de paplepel vastgehouden met groene vingers.